15 GODINA
u visokom obrazovanju!

Riječ osnivača

VISOKOŠKOLSKA USTANOVA VŠ „KOLEDŽ KOZMETOLOGIJE I ESTETIKE” BANJALUKA je nastao kao potreba za sistematskim obrazovanjem u smislu razvoja, savremene primjene novih znanja i tehnologije iz oblasti kozmetologije i estetike u široj regiji. Suština našeg rada je uspostavljanje novih sistema vrijednosti u kojem znanje i posebne vještine iz ove oblasti podižu društveni položaj i kvalitet života pojedinca i društva u cjelini.

Pametni, talentovani, vrijedni i odvažni studenti imaju mogućnost sticanja fakultetskog obrazovanja prema evropskim standardima koji obezbjeđuje sigurnu perspektivu i budućnost. Sticanje praktičnih i teorijskih znanja na najsavremeniji način je imperativ rada KOLEDŽA KOZMETOLOGIJE I ESTETIKE koji realizuje dva studijska program: kozmetologija i estetika 180 ECTS i kozmetologija i estetika 240 ECTS bodova.

cosmetology

"Prva smo visokoškolska ustanova koja je odškolovala stručnjake koji predaju stručna I teorijska znanja učenicima i studentima iz oblasti kozmetologije, te su se mnogi zaposlili u srednje škole i matični fakultet kao nastavni kadar. Možemo se pohvaliti stučnim I kvalitetnim nastavnim kadrom sa najvećim referencama stručne javnosti u širem regionu. Plan razvoj je usmjeren na pozicioniranju primijenjene kozmetologije kao jako važne grane iz oblasti preventivne zdravstvene zaštite."

IDEJNI TVORAC I OSNIVAČ:
Jana Marinković Nikoletić, specijalista primijenjene kozmetologije I estetike

cosmetology cosmetology cosmetology cosmetology cosmetology
aktuelno

Aktuelno

Visokoškolska ustanova VŠ „Koledž kozmetologije i estetike“ Banjaluka akreditacijom proslavlja 15. godina rada. pročitaj više

prakticna nastava

Praktična nastava

Nastavni plan i program predviđa više od 40% praktične nastave što Koledž čini jedinstvenim u regionu. pročitaj više

konkurs

Konkurs

Visokoškolska ustanova VŠ "Koledž kozmetologije i estetike" Banja Luka raspisuje konkurs za upis studenata... pročitaj više