15 GODINA

u visokom obrazovanju!

hero img
menu

Misija i vizija

VŠ "Koledž kozmetologije i estetike" Banja Luka kao samostalna visokoškolska ustanova polazi od toga da je visoko obrazovanje osnova za razvoj društva zasnovana na znanju.

Misija Koledža je da kroz svoje osnovne djelatnosti doprinese razvoju ljudskog, tehničkog i privrednog potencijala Republike Srpske, Bosne i Hercegovine te Evropskog prostora i da obezbjedi kontinuirani obrazovni proces stručnjaka u oblasti primijenjene kozmetologije, koji će kroz neposredan rad, osavremeniti metode rada i samim tim svoju struku podići na jedan viši nivo, čiji je krajnji ishod bezjedna, kvalitetna i prije svega stručna usluga njihovim budućim klijentima.

cosmetology

Da bismo ostvarili svoju misiju odani smo najvišim nacionalnim i internacionalnim standardima kvaliteta u procesima diseminacije, unapređenja i primjene tehničko – tehnoloških znanja i vještina.

Polazeći od toga da je znanje osnovni resurs za dalji drštveno – ekonomski razvoj Republike Srpske i Bosne i Hercegovine menadžment ima viziju da Koledž razvije u vodeću visokoobrazovnu instituciju prepoznatiljivu po kvalitetnom školovanju stručnjaka sa visoko stručnim i praktično primjenjivim znanjem i vještinama iz oblasti primijenjene kozmetologije.

cosmetology cosmetology cosmetology cosmetology cosmetology
upis

Upis

Visokoškolska ustanova Visoka škola „Koledž kozmetologije i estetike“ Banjaluka je jedinstvena po svome nastavnom programu...

više

predupis

Predupis

Tokom marta, aprila i maja mjeseca na Visokoškolskoj ustanovi VŠ „Koledž kozmetologije i estetike“ Banjaluka organizovani su intervjui...

više

aktuelno

Aktuelno

Visokoškolska ustanova VŠ „Koledž kozmetologije i estetike“ Banjaluka akreditacijom proslavlja 15. godina rada. Raspisan konkurs za upis studenata.

više

prakticna nastava

Praktična nastava

Nastavni plan i program predviđa više od 40% praktične nastave što Koledž čini jedinstvenim u regionu.Takođe je jako važno istaći da su diplome priznate i u zemljama EU i šire, gdje nam kozmetolozi rade.

više

konkurs

Konkurs

Visokoškolska ustanova VŠ "Koledž kozmetologije i estetike" Banja Luka raspisuje konkurs za upis studenata u prvu, drugu, treću i četvrtu godinu prvog ciklusa studija u akademskoj 2021/2022

više

centar

Centar za kozmetologiju

Centar za primijenjenu kozmetologiju, estetiku i preventivu Banjaluka organizacioni je dio Visoke škole gdje studenti izvode praktičnu nastavu koja čini 40% nastavnog plana i programa.

više