15 GODINA

u visokom obrazovanju!

hero img
menu

Kozmetologija i estetika 180 ECTS

Osnovni studiji traju tri godine.

Visokoškolska ustanova VŠ „Koledž kozmetologije i estetike“ Banjaluka, od 2006. godine realizuje trogodišnji studijski program poslije čijeg završetka studenti ponesu zvanje kozmetolog – terapeut – estetičar. S obzirom da se radi o jako deficitaranom zanimanju u cijeloj BiH, ali i regionu svake godine je veliki broj zainteresovanih kandidata za upis na osnovne studije.

cosmetology

"Drago nam je da su prepoznati napori naše visokoškolske ustanove, a važna činjenica je da se na fakultetu izvodi praktična nastava i ona prema nastavnom planu i programu zauzima više od 40% nastave , tako da su svršeni diplomci nakon studija spremni za tržište što poslodavci jako cijene i traže. Takođe je jako važno istaći da su diplome priznate i u zemljama EU i šire, gdje nam kozmetolozi rade, ali odakle nam sve više dolaze i studenti (Slovenija, Hrvatska, Poljska, Švajcarska)“ , rekli su na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

Kozmetolog terapeut-estetičer nakon studija može da radi u svim centrima za primijenjenu kozemtologiju: klinikama, banjskim centrima, wellness centrima, spa centrima, salonima, sportskim centima, rehabilitacionim centrima itd. Da više od 95% diplomiranih kozmetologa radi, pokazuje i podatak da ih nema na birou u cijeloj BiH u više od 100 gradova i opština.

UPIS!

Kontaktirajte nas!

Nastavni plan i program kozmetologija i estetika 180 ECTS

cosmetology cosmetology cosmetology
upis

Upis

Visokoškolska ustanova Visoka škola „Koledž kozmetologije i estetike“ Banjaluka je jedinstvena po svome nastavnom programu...

više

predupis

Predupis

Tokom marta, aprila i maja mjeseca na Visokoškolskoj ustanovi VŠ „Koledž kozmetologije i estetike“ Banjaluka organizovani su intervjui...

više

aktuelno

Aktuelno

Visokoškolska ustanova VŠ „Koledž kozmetologije i estetike“ Banjaluka akreditacijom proslavlja 15. godina rada. Raspisan konkurs za upis studenata.

više

prakticna nastava

Praktična nastava

Nastavni plan i program predviđa više od 40% praktične nastave što Koledž čini jedinstvenim u regionu.Takođe je jako važno istaći da su diplome priznate i u zemljama EU i šire, gdje nam kozmetolozi rade.

više

konkurs

Konkurs

Visokoškolska ustanova VŠ "Koledž kozmetologije i estetike" Banja Luka raspisuje konkurs za upis studenata u prvu, drugu, treću i četvrtu godinu prvog ciklusa studija u akademskoj 2021/2022

više

centar

Centar za kozmetologiju

Centar za primijenjenu kozmetologiju, estetiku i preventivu Banjaluka organizacioni je dio Visoke škole gdje studenti izvode praktičnu nastavu koja čini 40% nastavnog plana i programa.

više