15 GODINA

u visokom obrazovanju!

hero img
menu

Iskustva studenata

Amela Kobilj

Zovem se Amela Kobilj i student sam III godine FAKULTETA KOZMETOLOGIJE I ESTETIKE u Banjaluci. Diplomirala sam na privatnoj školi za kozmetiku i estetiku u Ljubljani, te je nastavak obrazovanja bio logičan slijed u sticanju novih saznanja i tehnika, a FAKULTET KOZMETOLOGIJE I ESTETIKE u Banjaluci, koji je ujedno i jedina takva visokoškolska ustanova u široj regiji, pruža upravo takve mogućnosti.

Uslovi studiranja su korektni i na zavidnom nivou, s obzirom na to da nam je pružena mogućnost edukacije od strane eminentnih stručnjaka iz ove oblasti, poput profesorice Senke Mazić.Zahvaljujući idejnom tvorcu, gospođi Jani Marinković-Nikoletić i njenom dugogodišnjem iskustvu u ovoj oblasti, očekujem samo ekspanziju i progres, kako FAKULTETA KOZMETOLOGIJE I ESTETIKE tako i struke općenito.

cosmetology

Branislav Pantić

FAKULTET KOZMETOLOGIJE I ESTETIKE sam upisao jer mi se jako dopada taj posao kozmetologa i estetičara. Od srednje škole sam završio Gimnaziju opšteg smjera.

Što se tiče FAKULTETA KOZMETOLOGIJE I ESTETIKE jako sam zadovoljan radom i odnosom profesora prema studentima i radom dekanata prema studentima. Veoma mi je drago što sam upisao ovaj fakultet, i što ću u njemu naučiti svoj posao pravilno da radim.

cosmetology

Maja Kovač

Moje ime je Maja Kovač i redovni sam student treće godine FAKULTETA KOZMETOLOGIJE I ESTETIKE u Banja Luci. Iskreno, ovo mi nije bio prvi izbor, ali nisam se pokajala zato što se pokazalo da je ovo područje upravo ono što mi najbolje ide.

Cijela Uprava FAKULTETA KOZMETOLOGIJE I ESTETIKE, kao i profesori su korektni i uvijek, ukoliko je to moguće, se trude da izađu u susret našim zahtjevima. Proglašena sam, zajedno sa svojom kolegicom Anitom za najboljeg studenta prvog semestra i svakako ću se truditi da tako i ostane. Trudićemo se da pomognemo i ostalim kolegama, ukoiliko bude potrebno, da budemo jedna cjelina u kojoj će svi biti najbolji, da ponosno nosimo naziv prve generacije ovog fakulteta.

Veliku zahvalnost dugujem svojim roditeljima koji mi pružaju maksimalnu podršku da uspijem ispuniti svoje ciljeve.

cosmetology cosmetology cosmetology cosmetology cosmetology cosmetology cosmetology cosmetology
upis

Upis

Visokoškolska ustanova Visoka škola „Koledž kozmetologije i estetike“ Banjaluka je jedinstvena po svome nastavnom programu...

više

predupis

Predupis

Tokom marta, aprila i maja mjeseca na Visokoškolskoj ustanovi VŠ „Koledž kozmetologije i estetike“ Banjaluka organizovani su intervjui...

više

aktuelno

Aktuelno

Visokoškolska ustanova VŠ „Koledž kozmetologije i estetike“ Banjaluka akreditacijom proslavlja 15. godina rada. Raspisan konkurs za upis studenata.

više

prakticna nastava

Praktična nastava

Nastavni plan i program predviđa više od 40% praktične nastave što Koledž čini jedinstvenim u regionu.Takođe je jako važno istaći da su diplome priznate i u zemljama EU i šire, gdje nam kozmetolozi rade.

više

konkurs

Konkurs

Visokoškolska ustanova VŠ "Koledž kozmetologije i estetike" Banja Luka raspisuje konkurs za upis studenata u prvu, drugu, treću i četvrtu godinu prvog ciklusa studija u akademskoj 2021/2022

više

centar

Centar za kozmetologiju

Centar za primijenjenu kozmetologiju, estetiku i preventivu Banjaluka organizacioni je dio Visoke škole gdje studenti izvode praktičnu nastavu koja čini 40% nastavnog plana i programa.

više