STUDENTI

 

Tijana Điko

Upisana 2008/09 akademske godine , zavrsene osnovne studije 23.7.2011. Tema: Celulit.
Upisana 2017/18 godine, završene Specijalističke studije 8.7.2018.godine. Tema: Dekorativna kozmetologija u službi uljepšavanja lica,tijela i kose.Rukovodioc kozmetološkog salona u privatnom vlasništvu “Canebo” kozmetološki salon, na adresi Aleja Svetog Save 15, Banja LukaProcedure koje izvodi u okviru svog kozmetološkog salona su:
Tretmani lica, tretmani nehirurske blefaroplastike, tretmani akni, tretmani uklanjanja kožnih keratoza, ksantelazmi, bradavica, pijega itd, microblading/japanskoiscrtavanjeobrva, tretmani onihomikoze itd.
Pored formalnog obrazovanja nosioc je mnogobrojnih sertifikata o stručnom usavršavanju iz oblasti primijenjene kozmetologije.

Kako Tijana ističe “Najveća i najvažnija stvar jesu nastavni programi prilagođeni savremenim potrebama tržišta rada, a korist od svega ovoga sam vidjela u svakodnevnom poslu kada sam se počela suočavati sa poslovnim problemima koje sam primjenjujući svoje znanje vrlo lako uspjela rješavati. Također, praktična nastava i praksa mi je znatno pomogla da se brzo prilagodim poslovnom okruženju i da na profesionalan i stručan način radim sa klijentima. Ne mogu a da ne pohvalim svoje profesore koji su zaista svoje znanje nesebično dijelili sa nama, zbog toga im jedno veliko hvala, veliki su profesionalci i stručnjaci u svojim oblastima."